Hírek, aktualitások

Kizárólag regisztrált partnereink részére

I-COM Partner Programunk kiemelt ügyfeleink számára kifejlesztett és működtetett egyedi webáruház.

40 ezer cikkelemből Ön is összehasonlíthatja a Magyarországon forgalmazott szinte teljes termékválasztékot.

Központosított közbeszerzés


forgalmazott márkák

zöld iroda program

zöld iroda program

közbeszerzés

közbeszerzés


linkajánló

szótár

állásajánlatok


Nemzeti Fejlesztési Terv

Zöldebb jövőt ígérnek a környezetbarát irodaszerekTudatos választással az irodák is csatlakozhatnak a zöldebb jövő megvalósításához. Környezetbarát irodaszerekkel tovább csökkenthető a nehezen bomló termékek felhasználása.

 

Index.hu-n megjelent cikket ide kattintva elolvashatja

Hazai siker

Dagadhatunk a büszkeségtől; magyar vállalkozást díjaztak Európában új, egyedi technológiával készített, zöld irodaszerek fejlesztéséért. Mamutcégek világmárkáit utasította a háta mögé az ICO Zrt. Green Planet termékcsaládja, mely a német Bioplastics Magazin és European Plastics News választása értelmében bekerült a Bioawards 2010 Termékdíj öt döntőse közé. Az indoklás szerint egyedi, hogy a cég a piacon már elterjedt lebomló műanyagból készült tollak mellé, egy teljes irodaszer termékcsaládot álmodott a korszerű alapanyagból.

Találhatunk a választékban fűző- és lyukasztógépet, írószertartót, celluxtépőt, gemkapocstartót, levélbontót és ügyféltollat is ? melyek mindegyike a környezetbarát, növényi eredetű, biológailag lebombó alapanyagból készül.

Lebomló műanyag?!

A bioműanyag használhatóságát tekintve azonos hagyományos társához, előállításában a szénhidrogén alapú műanyagot termesztett növények - pl. burgonya vagy gabonafélék - keményítőjéből kivont polimerek váltják fel. A korszerű alapanyagból készült termékek zöld erénye, hogy elhasználódása után, a természetbe visszakerülve biológiai úton lebomlanak.

Ehhez a lebomláshoz elengedhetetlenek bizonyos körülmények, pl. komposztáló vagy egy kommunális szeméttelep, ahol magas páratartalom és hőmérséklet mellett, baktériumok közreműködésével viszonylag hamar, 6-12 héten belül lezajlik a folyamat.

Aggodalomra azonban semmi ok, hétköznapi használat közben a lebomlási folyamat nem indul meg, a bioműanyag alapanyagú termékek, jó minőségű, tartós árucikkek.

Szép, új világ

Munkában töltött óráink száma életünk közel harmadát teszi ki, épp ezért nem mindegy, milyen környezetet építünk irodáinkban. Az I-COM Kft. az irodaszerforgalmazás újraértelmezésével, a technikai környezetünk tudatos felhasználásával élhető világot jövendöl. A manapság sokszor előrángatott és zászlóra tűzött fenntartható fejlődés olyan hétköznapi dolgokban valósítható meg, mint a közvetlen életterünk tudatos alakítása. A környezetbarát termékek az I-COM jóvoltából alacsonyabb áron szerezhetők be, minőségében pedig minden követelményükben megfelelnek a mindennapi használhatóság feltételinek. Termékválasztékukban több mint kétezer olyan irodaszer szerepel, amely környezetbarát termékjellel, vagy minősítéssel rendelkezik.

VisszaHírlevél


Szeretne hírt kapni legfrissebb akcióinkról?
Iratkozzon fel most!

Tudja -e Ön, hogy...

Az irodaellátás 10 aranyszabálya


KMOP-2009-1.1.4 Vállalati innováció támogatása


I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. 1044 Budapest Ezred u. 2. Európa Center B2/5

Telefon: +36 1 688-1840, +36 1 688-1841

E-mail: info@i-com.hu

Neparazz.hu cikk gyűjtemény

Eastside Informatika honlapkészítés