"Victoria a gyermekekért" Alapítvány

Kizárólag regisztrált partnereink részére

I-COM Partner Programunk kiemelt ügyfeleink számára kifejlesztett és működtetett egyedi webáruház.

40 ezer cikkelemből Ön is összehasonlíthatja a Magyarországon forgalmazott szinte teljes termékválasztékot.

Központosított közbeszerzés


forgalmazott márkák

zöld iroda program

zöld iroda program

közbeszerzés

közbeszerzés


linkajánló

szótár

állásajánlatok


Nemzeti Fejlesztési Terv

Az I-COM Kft-ben a társadalmi felelősségvállalás mindig is kiemelkedő hangsúlyt kapott. Lehetőségeinkhez mérten eddig is tevékenyen részt vállaltunk egy jobb, élhetőbb környezet fenntartásában természetbarát és újrafeldolgozott termékek forgalmazásával, valamint a helyben gyártott irodaszerek előnyben részesítésével.


Örömmel veszünk részt a "VICTORIA A GYERMEKEKÉRT" Egészségvédelmi Alapítvány programjában, valamint mindent megteszünk azért, hogy minél szélesebb körben tájékoztassuk partnereinket, ügyfeleinket az alapítvány célkitűzéseiről.


A "VICTORIA A GYERMEKEKÉRT" Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja:
"A köz érdekében álló, gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények - beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is - segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése."


A "VICTORIA A GYERMEKEKÉRT" Egészségvédelmi Alapítvány segítségével minden eddiginél nagyobb lehetőség kínálkozik arra, hogy hozzájáruljunk a környezetünkben élők egy jól körülhatárolható csoportjának boldogulásához, életminőségének javításához.


Feltett szándékunk, hogy a VICTORIA termékek népszerűségét felhasználva segítséget nyújtsunk sok-sok rászoruló gyermek testi-lelki egészségének visszaadásához.


Hogyan segíthet Ön?


A VICTORIA papír, író- és irodaszerek, valamint számítástechnikai kellékanyagok megvásárlásával Ön hozzájárul a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Alapítvány célkitűzésének magvalósításához.


VICTORIA termékeink teljes választékát megtalálja az online irodaszer katalógusunkban.


Az I-COM Kft összes munkatársa nevében ezúton is tisztelettel megköszönjük, hogy VICTORIA termékek vásárlásával Ön is hozzájárul az Alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához!Hírlevél


Szeretne hírt kapni legfrissebb akcióinkról?
Iratkozzon fel most!

Tudja -e Ön, hogy...

Az irodaellátás 10 aranyszabálya


KMOP-2009-1.1.4 Vállalati innováció támogatása


I-COM IRODAELLÁTÁS Kft. 1044 Budapest Ezred u. 2. Európa Center B2/5

Telefon: +36 1 688-1840, +36 1 688-1841

E-mail: info@i-com.hu

Neparazz.hu cikk gyűjtemény

Eastside Informatika honlapkészítés