2023 Július

Web: i-com.hu
Telefon: +36 1 688 1843
E-mail: hello@i-com.hu

Beköszöntött az igazán forró nyár, és ezt mi is egyre nehezebben viseljük az irodánkban és a telephelyünkön is, amelyek Újpest szélén, a Duna-parthoz közel helyezkednek el.

Július hónapra néhány olyan terméket válogattunk össze az ajánlatunkba, amelyek segítségével könnyebben vészelhetjük át a nyár legforróbb napjait.

CITROM ÍZESÍTŐ

Pölöskei, 1 liter
gyümölcstartalom: 50%

205 Ft + Áfa /db

TRITÁN VIZESPALACK

gyümölcstartó egységgel, 500 ml

1720 Ft + Áfa /db

minimálisan rendelhető: 5 db

HŰTŐTÁSKA

Két tónusú

2415 Ft + Áfa /db

minimálisan rendelhető: 5 db

FÉMTESTŰ GOLYÓSTOLL

ZEBRA F-301 pastel

479 Ft + Áfa /db

minimálisan rendelhető: 12 db

AJÁNDÉK

12 db F-301 pastel toll rendelése
esetén egy db fém kulaccsal
ajándékozzuk meg.

Az ajánlat 2023. július 31.-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.


Létezik nyár klímaberendezések nélkül is?


Vannak azok a praktikák és jó tanácsok, amelyek már talán mindenki számára evidensek, úgy, mint a sok folyadék bevitele, vagy a zsíros és a fűszeres ételek fogyasztásának a mellőzése a tikkasztó júliusi napokon; azt is tudjuk, hogy a megfelelő sötétítő függönnyel és a gyakori zuhanyzással is csodákat tudunk művelni, ha 30 fok fölé kúszik a nappali hőmérséklet. Ezekkel talán elviselhetőbbé tudjuk tenni az egyre melegebb napokat – amikor ráadásul még koncentrálni is kell a munkára.


Az alábbiakban néhány ötletes megoldást gyűjtöttünk össze arról, hogy a klíma berendezések nélkül hogyan tudjuk könnyebben átvészelni a kánikula napjait:

A sok folyadék bevitele kapcsán általában a jéghideg ásványvízre gondolhatunk, pedig egy gyorsan elkészített tejes ital (például tejturmix) nemcsak hűsít, és hidratál, hanem a tej tele van nélkülözhetetlen vitaminokkal és ásványi anyagokkal is, valamint magas minőségű fehérjével és kalciummal. Elektrolit tartalmával pótolja az izzadással elveszített sómennyiséget és folyadékmegtartó képességünk is sokkal tartósabb lesz tőle.


Helyezzünk el jó sok élő zöld növényt az irodában! A szobanövények hűsítenek, tisztítják a levegőt, valamint annak megfelelő páratartalmáról is gondoskodnak; jó hatással vannak a testre és a lélekre.

Végezetül pedig nagyon fontos, hogy megfelelő anyagú öltözetben induljunk el a kánikulában: a természetes alapanyagból készült ruhák, mint a pamut, a len, a viszkóz kitűnően elvezetik a hőt, kevésbé izzadunk bele, és ha a ruha laza szövésű textilből készült, akkor kellemesen szellőzik is.


Ha nincsen lehetőségünk arra, hogy ilyen anyagú ruhákat viseljünk, mert például más a dresszkód, vagy egyszerűen csak nincsenek ilyen ruhadarabjaink, akkor egy vékony pamutlepedővel feddjük le az irodai széket, így nem fogunk ahhoz olyan könnyen hozzáizzadni, mint a csupasz műbőr és műanyag társaihoz.

Cégünk, az I-COM Irodaellátás Kft. közel 80.000 féle árucikket forgalmaz, így nálunk biztosan megtalálja azokat a termékeket, amelyekre Önnek és az irodájának szüksége van: papír, irodaszerek mellett széles a kínálatunk a higiéniai és- tisztítószerek, valamint az irodai gasztro termékek területén is.

KOMPLEX IRODAELLÁTÁS

Rendeljen mindent egy helyről!

MEGNÉZEM


Saját
flottával
történő
szállítás

az ország egész területén, kedvező kondíciókkal.
Külön költséghelyekre vagy akár egészen az íróasztalára.

KÉRJEN CÉGÉRE
SZABOTT
ÁRAJÁNLATOT!

AJÁNLATKÉRÉS

ÉRTESÜLJÖN ELŐSZÖR AKCIÓINKRÓL

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZOM

Székhely: 1044 Budapest, Ezred u. 2.
Tel.: 06 1 688 1840
E-mail: hello@i-com.hu
Web: i-com.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Tel.: 06 1 272 0440

ÉRTÉKESÍTÉS

Tel.: 06 1 688 1843

Copyright © 2023 - i-com.hu - Leiratkozás