2024. április

Web: i-com.hu
Telefon: +36 1 688 1843
E-mail: hello@i-com.hu

A golyóstoll feltalálása forradalmasította a kézírást. Számunkra Bíró László több mint 85 éves találmánya nem csak az írószerforgalmazás miatt fontos.

Az I-COM Irodaellátás Kft. is azt az innovációt tartja szem előtt, ami a hétköznapokat teszi komfortosabbá. Hiszünk a dinamikus fejlődésben, ugyanakkor a stabilitásban. „Szent-Györgyi Albert mondta egyszer, hogy feltalálónak lenni annyi, mint: látni azt, amit mindenki lát, és gondolni olyant, amit senki sem gondol.” A mindennapi munkánk során pontosan az a célunk, hogy meglássuk vevőink igényeit, és elgondoljuk, hogyan nyújthatunk személyre szabott szolgáltatásokat. Nemcsak saját tudásunkra, hanem partnereink felkészültségére és évtizedes tapasztalatára is támaszkodunk.Ilyen tapasztalat számunkra a golyóstoll feltalálásának története. Ma már nehéz elképzelni, mennyi bosszúságot okoztak a korábbi írószerek a használóknak. Tudta, hogy nem a golyóstoll volt Bíró László egyetlen találmánya? Egy házi mosógépet, elektromágneses csőpostát, sőt egy jólműködő automata sebváltórendszert is feltalált. Ráadásul Bíró előtt már vagy 50 évvel levédték egy, a golyóstollhoz hasonló találmány ötletét, sőt az 1938-as magyar szabadalmat már számos golyóstoll-ötlet előzte meg. A különbség Bíró találmányában az volt, hogy hosszas kutatás és kísérletezés után ez működött is. Ugyanis az addig készült golyóstollak néhány nap alatt beszáradtak, vagy foltosan, egyenetlenül lehetett velük írni. Bíró koncepciójára ezt találta mondani egy potenciális gyártó: „Ezzel a sztratoszférában is lehet írni”. Talán, azóta már távolabb is használtak golyóstollat.


Megmutatunk néhány golyóstollat a klasszikustól a legújabbakig, amelyek bárhol megállják a helyüket!

A JOTTER az igazi klasszikus PARKER,

amelyet minősége, tartóssága és nagyszerű ár-érték aránya tett világszerte ismertté. Rozsdamentes acél és műanyag tolltest ezüst színű kiegészítő elemekkel, kiváló funkcionális íróeszköz minden korosztály számára.
Gravírozható, vonalvastagság: 0,7 mm.

A ZEBRA újdonsága

egy környezetbarát toll és mechanikus ceruza egy testben.
Különleges belső kialakításának köszönhetően nem keletkeznek apró rezgések írás közben így nem fárad el a kéz, szép színű és lágy emulziós tinta van benne, díjnyertes design-ja van.

Antibakteriális eldobható golyóstoll biztonsági kupakkal az ICO-tól.

A műanyag alkatrészek antibakteriális védelmet adó Biomaster ezüst-ionokat tartalmaznak. Bizonyítottan baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik, a felszínen megtelepedett kórokozók 24 óra leforgása alatt, 99,9% hatékonysággal elpusztulnak.


További termékekért keresse fel oldalunkat, vagy tekintse meg katalógusunkat!


KOMPLEX IRODAELLÁTÁS

Rendeljen mindent egy helyről!

MEGNÉZEM


Saját
flottával
történő
szállítás

az ország egész területén, kedvező kondíciókkal.
Külön költséghelyekre vagy akár egészen az íróasztalára.

KÉRJEN CÉGÉRE
SZABOTT
ÁRAJÁNLATOT!

AJÁNLATKÉRÉS

ÉRTESÜLJÖN ELŐSZÖR AKCIÓINKRÓL

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZOM

Székhely: 1044 Budapest, Ezred u. 2.
Tel.: 06 1 688 1840
E-mail: hello@i-com.hu
Web: i-com.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Tel.: 06 1 272 0440

ÉRTÉKESÍTÉS

Tel.: 06 1 688 1843

Copyright © 2024 - i-com.hu - Leiratkozás