2024. május

Web: i-com.hu
Telefon: +36 1 688 1843
E-mail: hello@i-com.hu

Széles választék? Kevés olyan áruház van, ami ne ezzel a szlogennel hirdetné magát. Mi, az I-COM Irodaellátás Kft. csapata viszont tudjuk, hogy a végtelen választékban elveszik a vásárló szabadsága. Kínálatunk ezért átfogó, teljes, és tartalmaz minden olyan terméket, amire egy irodában szükség lehet. Mást viszont nem. Azért, hogy Ön abból választhasson, amiből valóban szeretne.

Hogyan lehetséges ez, amikor közel 80 ezer féle árucikket és kapcsolódó szolgáltatást biztosítunk Önnek? Az irodaellátás minden dimenziójában otthon vagyunk. Tevékenységünk felöleli a papíráru, írószer, irodaszer, irodatechnika, számítástechnikai kellékek, vizuáltechnikai eszközök, nyomtatványok értékesítésének teljes körét és a létesítmény-üzemeltetéssel kapcsolatos termékeket, anélkül hogy túlkínálatot adnánk. Oldalunkon könnyen és gyorsan tájékozódhat.

Tudjuk, hogy az irodaellátás nem pusztán a fénymásolópapírról szól. Az írószerek és irodai kisgépek és számítástechnika mellett ugyanolyan fontosak a minőségi higéniai termékek vagy egy irodai konyha ellátása. Kínálatunk öt termékkör mentén öleli fel a teljes irodaellátási palettát.

IRODASZEREK

Az irodai papíráru és írószerek mellett az iratrendezést és archiválást segítő termékeket is forgalmazunk. Nem becsüljük le az irodai kisgépek és egyéb kiegészítők fontosságát sem. Hiszen, egy jó olló, bélyegző vagy ragasztó is megkönnyíti a hétköznapokat.

IRODATECHNIKA

Forgalmazzuk azokat termékeket, amelyek a nyomtatáshoz szükségesek, legyen szó lézernyomtató tonerről, tintasugaras nyomtató festékpatronról vagy fénymásoló tonerről. Továbbá az adattároláshoz, prezentációkhoz biztosítjuk a szükséges kellékeket. Ezen kívül a számítástechnikai eszközök teljes palletáját forgalmazzuk.

IRODAÜZEMELTETÉS

Tudta, hogy 150 féle kávétermékből választhat nálunk? De nemcsak konyhai termékeket kínálunk, hanem higiéniai és munkavédelmi cikkeket is. Ezen kívül reklámajándékokhoz is segítséget nyújtunk.

NYOMTATVÁNYOK

Forgalmazunk kereskedelmi nyomdai termékeket pénzügyi, munkaügyi, számviteli, egészségügyi területen is, de egyedi nyomtatványokat és nyomdaipari termékeket is rendelhet általunk.

IRODABERENDEZÉS

Mivel nem mindegy, milyen környezetben dolgozik, ezért vállalatunk irodabútorokat és irodadekorációt is kínál.


I-COM: hogy abból válasszon, amiből valóban szeretne

További termékekért keresse fel oldalunkat, vagy tekintse meg katalógusunkat!


KOMPLEX IRODAELLÁTÁS

Rendeljen mindent egy helyről!

MEGNÉZEM


Saját
flottával
történő
szállítás

az ország egész területén, kedvező kondíciókkal.
Külön költséghelyekre vagy akár egészen az íróasztalára.

KÉRJEN CÉGÉRE
SZABOTT
ÁRAJÁNLATOT!

AJÁNLATKÉRÉS

ÉRTESÜLJÖN ELŐSZÖR AKCIÓINKRÓL

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZOM

Székhely: 1044 Budapest, Ezred u. 2.
Tel.: 06 1 688 1840
E-mail: hello@i-com.hu
Web: i-com.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Tel.: 06 1 272 0440

ÉRTÉKESÍTÉS

Tel.: 06 1 688 1843

Copyright © 2024 - i-com.hu - Leiratkozás