2024. július

Web: i-com.hu
Telefon: +36 1 688 1843
E-mail: hello@i-com.hu

Kedves *|FNAME|*,

A fenntarthatóság már nem luxus, hanem norma.

Mivel vásárlóink egyre nagyobb elvárása a környezetre való odafigyelés és a környezetterhelés minimalizálása, ezért a fenntarthatóság a sikeresség széles körben elfogadott fokmérőjévé vált. Cégünk a saját működésében is törekszik a zöld megoldásokra, minimalizálva a csomagolóanyagokból származó hulladékot, előnyben részesítve az újrahasznosított termékeket.

Az I-COM Irodaellátás Kft. fenntartható kínálatának kialakítása három pilléren nyugszik:

REGIONÁLIS TERMÉKEK

Keressük azokat, a sajnos még kevés számú minőségi termékeket, amelyeket a tőlünk kevésbé távoli, regionális és – ahol ez minőségi kompromisszumok nélkül megoldható -, magyar gyártóktól tudunk beszerezni.

ZÖLD TECHNOLÓGIA

Nagyra értékeljük azokat a gyártókat, akik zöld energiát, zöld technológiát használnak a működésükhöz és erről tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT TERMÉKEK

Igyekszünk minél több újrahasznosított terméket szerepeltetni a kínálatunkban.

Környezettudatos papírgyártás?

Lehetséges. „A közhiedelemmel ellentétben a papírgyártás ma már egyáltalán nem jár erdőpusztítással, mert kialakult az az integrált rendszer, ahol a kitermelt fa mennyiségének többszörösét visszatelepítve, minden mérvadó szereplő saját, minősített erdőgazdálkodást folytat. Ráadásul a cellulóz gyártása során keletkező bioiszap, elektromos energia előállítására is alkalmas és így már olyan papírgyárak is vannak, amelyek nemcsak önellátóak, de még a szűkebb környezetüket is képesek ellátni a saját bio erőműveikben termelt árammal. Nem beszélve arról, hogy a papírgyártáshoz szükséges vízigény kielégítéséhez ma már olyan derítőrendszereket alkalmaznak, amelyekkel a befolyt víznél lényegesen tisztábbat pumpálnak vissza a folyóba. Mindezek okán a papírgyártás ma már a fenntartható fejlődés egyik kifejezetten jó példájának tekinthető.”

Azt gondoljuk, hogy a fenntarthatóság útja a digitalizációval való lépéstartás és papírfelhasználás helyes arányának megtalálása.

KOMPLEX IRODAELLÁTÁS

Rendeljen mindent egy helyről!

MEGNÉZEM


Saját
flottával
történő
szállítás

az ország egész területén, kedvező kondíciókkal.
Külön költséghelyekre vagy akár egészen az íróasztalára.

KÉRJEN CÉGÉRE
SZABOTT
ÁRAJÁNLATOT!

AJÁNLATKÉRÉS

ÉRTESÜLJÖN ELŐSZÖR AKCIÓINKRÓL

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

FELIRATKOZOM

Székhely: 1044 Budapest, Ezred u. 2.
Tel.: 06 1 688 1840
E-mail: hello@i-com.hu
Web: i-com.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Tel.: 06 1 272 0440

ÉRTÉKESÍTÉS

Tel.: 06 1 688 1843

Copyright © 2024 - i-com.hu - Leiratkozás