Page 34 - I-COM Katalógus 2025
P. 34

Szemes kávék

        CAFE FREI ízesített, pörkölt szemeskávé-különlegességek













   2


     KÁVÉVILÁG













              A Cafe Frei kávézókban világszerte ez az     Egyedülálló módon, manufakturális   A színtiszta japán csokoládé házassága
              egyik slágerital, melyet      körülmények között, „langyos”   a tokiói cukrászdák kedvenc
              a floridai kávékultúra inspirált.  pörköléssel nyitják meg a   málnaízével.
              Ebből a kávéházi kedvencből   dél-amerikai arabica kávébab   A csokiszakértők ma már nem 
              alkottunk ízesített szemes kávét   pórusait. Egy nap pihentetés után   a franciákat, hanem sokkal inkább
              otthonra, megújított receptúrával.  a kávészemeket kis adagokban   a japánokat tartják
              A vanília ízű kávékat Miamiban   mogyoróaromába forgatják, hogy   a kifinomult csokoládékultúra
              fahéjjal és szerecsendióval készítik,   a nyitott pórusok szivacsként   nagyköveteinek.
              hogy ne legyen émelygősen édes.  szívják magukba a mogyoró ízét.  A japán édesség-iránytűt
              Eredetileg a Miami Beachen áttelelő                         követve tokiói csokoládé- és sűrű
              argentin és brazil elit kedvence volt, de                   málnaaromába forgatják ezt a
              végül az amerikaiak is megszerették.                        japán kávékülönlegességet.




























              A dohánykávé Nicaragua fűszeres,   Az argentin főváros történelmi kávéházai ihlették   Fedezd fel a meggy és mandula ízű pörkölt szemes kávét,
              füstös, latin ízeit csempészi irodájába,   maracuja eszenciával ízesitett karamella kávénkat.    amely egyedülálló ízélményt nyújt minden kortyban.
              otthonába. A közép-amerikai   A klasszikus Buenos Aires-i cafeteríákban   Ebben a kávéban a meggy és a mandula tökéletesen
              országban a dohányleveleket lédús   nádcukorból készített karamellizált tejkrémmel   összeolvad, hogy elvarázsoljon és átrepítsen a kávé
              almareszelékbe áztatják, amiből   szervírozzák a kávé mellé leggyakrabban kért dél-  élvezetes világába. Manufakturális körülmények között,
              egynapos pihentetés után krémes   amerikai édességet, a churrost. Az argentinok a dulce   „langyos” pörköléssel nyitja meg a kávészemek pórusait.
              esszenciát főznek. A kávészemeket ebbe   de lechét újabban a kávéba is belecsempészik, sőt,   Ez a gondosan megtervezett folyamat lehetővé teszi,
              a sűrű krémbe forgatják, hogy minden   a legmerészebb kávéházakban még bíbor maracuja   hogy a kávébabok a legjobban kifejlesszék a meggy
              egyes szem átvegye az egzotikus   esszenciát is kevernek mellé. Tejjel felöntve selymes,   és mandula ízét. Az eredmény egy illatos és ízgazdag
              dohányízt és a különleges illatot.  mégis nagyon karakteres tejeskávé készíthető belőle.  kávé, amit otthon is könnyedén elkészíthetsz.


           termék                   kiszerelés (g)  rendelési kód  termék                 kiszerelés (g)  rendelési kód
         A1 „Miami Beach-i vanília-kávé fahéjas szerecsendióval”   125   KHK534  A4 „Nicaraguai dohány-kávé”  125   KHK491
        A2 „Római mogyoró-kávé”        125           KHK488    A5  „Buenos Aires-i karamella” bíbor maracujával  125  KHK920
        A3 „Tokiói málna-kávé csokoládéval”  125     KHK490    A6 „Kaliforniai mandula” morello meggyel  125  KHK921
     28                                       Megrendeléskor kérjük, használja a rendelési kódot!
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39