Page 34 - I-COM Katalógus 2025
P. 34
Szemes kávék
CAFE FREI ízesített, pörkölt szemeskávé-különlegességek
2
KÁVÉVILÁG
A Cafe Frei kávézókban világszerte ez az Egyedülálló módon, manufakturális A színtiszta japán csokoládé házassága
egyik slágerital, melyet körülmények között, „langyos” a tokiói cukrászdák kedvenc
a floridai kávékultúra inspirált. pörköléssel nyitják meg a málnaízével.
Ebből a kávéházi kedvencből dél-amerikai arabica kávébab A csokiszakértők ma már nem
alkottunk ízesített szemes kávét pórusait. Egy nap pihentetés után a franciákat, hanem sokkal inkább
otthonra, megújított receptúrával. a kávészemeket kis adagokban a japánokat tartják
A vanília ízű kávékat Miamiban mogyoróaromába forgatják, hogy a kifinomult csokoládékultúra
fahéjjal és szerecsendióval készítik, a nyitott pórusok szivacsként nagyköveteinek.
hogy ne legyen émelygősen édes. szívják magukba a mogyoró ízét. A japán édesség-iránytűt
Eredetileg a Miami Beachen áttelelő követve tokiói csokoládé- és sűrű
argentin és brazil elit kedvence volt, de málnaaromába forgatják ezt a
végül az amerikaiak is megszerették. japán kávékülönlegességet.
A dohánykávé Nicaragua fűszeres, Az argentin főváros történelmi kávéházai ihlették Fedezd fel a meggy és mandula ízű pörkölt szemes kávét,
füstös, latin ízeit csempészi irodájába, maracuja eszenciával ízesitett karamella kávénkat. amely egyedülálló ízélményt nyújt minden kortyban.
otthonába. A közép-amerikai A klasszikus Buenos Aires-i cafeteríákban Ebben a kávéban a meggy és a mandula tökéletesen
országban a dohányleveleket lédús nádcukorból készített karamellizált tejkrémmel összeolvad, hogy elvarázsoljon és átrepítsen a kávé
almareszelékbe áztatják, amiből szervírozzák a kávé mellé leggyakrabban kért dél- élvezetes világába. Manufakturális körülmények között,
egynapos pihentetés után krémes amerikai édességet, a churrost. Az argentinok a dulce „langyos” pörköléssel nyitja meg a kávészemek pórusait.
esszenciát főznek. A kávészemeket ebbe de lechét újabban a kávéba is belecsempészik, sőt, Ez a gondosan megtervezett folyamat lehetővé teszi,
a sűrű krémbe forgatják, hogy minden a legmerészebb kávéházakban még bíbor maracuja hogy a kávébabok a legjobban kifejlesszék a meggy
egyes szem átvegye az egzotikus esszenciát is kevernek mellé. Tejjel felöntve selymes, és mandula ízét. Az eredmény egy illatos és ízgazdag
dohányízt és a különleges illatot. mégis nagyon karakteres tejeskávé készíthető belőle. kávé, amit otthon is könnyedén elkészíthetsz.
termék kiszerelés (g) rendelési kód termék kiszerelés (g) rendelési kód
A1 „Miami Beach-i vanília-kávé fahéjas szerecsendióval” 125 KHK534 A4 „Nicaraguai dohány-kávé” 125 KHK491
A2 „Római mogyoró-kávé” 125 KHK488 A5 „Buenos Aires-i karamella” bíbor maracujával 125 KHK920
A3 „Tokiói málna-kávé csokoládéval” 125 KHK490 A6 „Kaliforniai mandula” morello meggyel 125 KHK921
28 Megrendeléskor kérjük, használja a rendelési kódot!