Page 34 - I-COM Katalógus 2024
P. 34
Szemes kávék
CAFE FREI ízesített, pörkölt szemeskávé-különlegességek
2
KÁVÉVILÁG
Az amerikai kávékonyha slágerreceptje. A vaníliaízű kávé Miamiban fahéjjal
és szerecsendióval készül, hogy az ital ne legyen émelygősen édes.
Eredetileg a Miami Beach-en áttelelő argentin és brazil elit kedvence Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel
volt ez a recept, de ma már az amerikaiak is szeretik. Annyit változtattak nyitják meg a dél-amerikai arabica kávébab pórusait. Egy nap pihentetés
csak rajta, hogy a vaníliát nem utólag öntik a kávéba, hanem hogy sokkal után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy
tisztább legyen az íze, már pörköléskor felviszik a kávészemekre. a nyitott pórusok szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málnaízével.
A csokiszakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják A dohánykávé Nicaragua fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi irodájába, otthonába.
a kifinomult csokoládékultúra nagyköveteinek. A közép-amerikai országban a dohányleveleket lédús almareszelékbe áztatják, amiből
A japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé- és sűrű egynapos pihentetés után krémes esszenciát főznek. A kávészemeket ebbe a sűrű krémbe
málnaaromába forgatják ezt a japán kávékülönlegességet. forgatják, hogy minden egyes szem átvegye az egzotikus dohányízt és a különleges illatot.
termék kiszerelés (g) rendelési kód
A1 „Miami Beach-i vanília-kávé fahéjas szerecsendióval” 125 KHK534
A2 „Római mogyoró-kávé” 125 KHK488
A3 „Tokiói málna-kávé csokoládéval” 125 KHK490
A4 „Nicaraguai dohány-kávé” 125 KHK491
28 Megrendeléskor kérjük, használja a rendelési kódot!