fbpx

Rólunk

Az I-COM Irodaellátás Kft. 2000 tavaszán alakult, 100%-ban magyar tulajdonú kisvállalkozás. Már több mint 1800 partnert szolgálunk ki 45 fős tapasztalt csapatunkkal. Tevékenységünk felöleli a papíráru, írószer, irodaszer, irodatechnika, számítástechnikai kellékek, vizuáltechnikai eszközök, nyomtatványok értékesítésének teljes körét, létesítmény-üzemeltetéssel kapcsolatos termékeket, így közel 80 ezer féle árucikket, valamint a kapcsolódó szolgáltatások biztosítását.

Vevőinkkel nem csupán kereskedőként kívánunk kapcsolatban állni, hanem igazán rugalmas együttműködésre is törekszünk velük, amely során tökéletesen testre szabott szolgáltatásokat nyújthatunk számukra. Ügyfeleink így nemcsak költséget, de időt is megtakaríthatnak.

Tudjuk, hogy csak úgy maradhatunk versenyképesek a piacon, ha mindennapi munkánk során nemcsak saját tudásunkra, hanem partnereink felkészültségére és évtizedes tapasztalatára is támaszkodunk.

Mert hisszük, hogy mindenki akkor a leghatékonyabb, ha a saját területén nyújtja a legjobbat. Ezért Ön is koncentráljon csak a munkájára, a papírmunkát pedig bízza ránk!

Referenciák

Kérjen ajánlatot e-mailben:
info@i-com.hu
Kérjen visszahívást telefonon:
» Töltse ki az űrlapot!
Kérjen ajánlatot telefonon:
+36 1 688-1843
Kövessen minket a LinkedIn-en:
» I-COM Irodaellátás Kft.
Kövessen minket a YouTube-on:
» I-COM Irodaellátás
Kövessen minket a Facebook-on:
» I-COM Irodaellátás Kft.