fbpx

Hírek, újdonságok és akciók

Victoria MINI tűzőgép

 1. Bájos, egyszerű, nem hivalkodó megjelenése mellett könnyen az íróasztalunk kedves kis kiegészítője lehet! Kellemes színeinek köszönhetően nehezen tudjuk szem elől téveszteni!
 2. Egy mozdulattal akár 12 lapot is össze tud fűzni! Amilyen kicsi, olyan határozott
 3. Nincsenek különleges igényei az utántöltéssel kapcsolatban: standart 24/6, 26/6 kapoccsal működik.
 4. Bordázott nyomófelületének köszönhetően könnyen kézhez áll! Tökéletesen manikűr-barát!
 5. Hihetetlen, de ez a kis kompakt praktikum még kapocskiszedővel is rendelkezik, amely tulajdonsággal – valljuk be – még sok óriás testvére sem tud versenyre kelni vele.

Webáruházunkban itt tudja megrendelni a terméket!

» Bővebben

Penguin Vertikális Egér

Naponta sok órát tölt a gép előtt, és az egér használatától állandó fájdalma van a csuklójában, alkarjában, netán a vállában?
Ismerje meg ezt a függőleges egeret, amelynek kialakításnak köszönhetően az egér használata közben a kéztartás természetes marad!

A Penguin Vertikális egér úgy lett kialakítva, hogy munka közben a kéz tartása annak természetes, kényelmi állapotában tud dolgozni.

 • 3 különböző méretben kapható: a tenyér csuklóól egészen a középső ujj végéig mért távolság alapján tudod eldönteni, hogy a kicsi, a közepes, vagy a nagy méretű egér a legmegfelelőbb számodra.
 • Jobb-és balkezek is egyaránt tudják használni ugyanazt az egeret
 • létezik vezetékes és vezeték nélküli változatban is
 • A BioCote antibakteriális felületnek köszönhetően az egér hosszabb ideig tiszta marad
 • Állítható: 400, 800, 1 200 dpi-s beállítás- gyors és pontos használatot tesz lehetővé
 • Kompatibilis: Linus, Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10 és ezek verzióival, valamint a MAC OX 10.6-os és ennél újabb operációs rendszerekkel

Az egeret oldalról a markunkban fogjuk: így munka közben nem erőltetjük meg a csuklót a felkart és vállat.Összesen 4 gombja van, és középen található egy roller, amelyet szintén meg lehet nyomni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné kipróbálni a Penguin Vertikális egér egyikét, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

» Bővebben

Victoria A Gyermekekért Alapítvány

Az I-COM Irodaellátás Kft. számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, ezért örömmel veszünk részt a “VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Alapítvány programjában is.
Ismerje meg Ön is az Alapítvány programját!

A VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja a köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyerekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájának fejlesztése. Az Alapítvány létrejötte óta több mint 122 millió forinttal sikerült támogatni az említett intézményeket.

Hogyan tudja Ön is támogatni az Alapítványon keresztül a rászoruló gyermekeket?

Minden eladott Victoria termék után a márka tulajdonosa egy meghatározott összeget utal a Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány számlájára. Az ily módon összegyűlt pénzből a gyermekek fejlődését, gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzésére kerül sor.

Az alapítvány egyik alapítója, Wittmann Róbert így nyilatkozott:

„Az ember életében eljön az idő, amikor úgy érzi, vissza kell adjon valamit a közösségnek azokból a javakból, amelyeket az élettől kapott”.

Az I-COM Irodaellátás Kft. feltett szándéka, hogy a Victoria termékek népszerűségét felhasználva segítséget nyújtson sok-sok rászoruló gyermek testi-lelki egészségének visszaadásához.


Csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez!
Vásároljon tőlünk Victoria márkájú termékeket és támogasson egy fontos ügyet!

» Bővebben
Kérjen ajánlatot e-mailben:
info@i-com.hu
Kérjen visszahívást telefonon:
» Töltse ki az űrlapot!
Kérjen ajánlatot telefonon:
+36 1 688-1843
Kövessen minket a LinkedIn-en:
» I-COM Irodaellátás Kft.
Kövessen minket a YouTube-on:
» I-COM Irodaellátás
Kövessen minket a Facebook-on:
» I-COM Irodaellátás Kft.