fbpx

Hírek, újdonságok és akciók

Victoria A Gyermekekért Alapítvány

Az I-COM Irodaellátás Kft. számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, ezért örömmel veszünk részt a “VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Alapítvány programjában is.
Ismerje meg Ön is az Alapítvány programját!

A VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja a köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyerekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájának fejlesztése. Az Alapítvány létrejötte óta több mint 122 millió forinttal sikerült támogatni az említett intézményeket.

Hogyan tudja Ön is támogatni az Alapítványon keresztül a rászoruló gyermekeket?

Minden eladott Victoria termék után a márka tulajdonosa egy meghatározott összeget utal a Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány számlájára. Az ily módon összegyűlt pénzből a gyermekek fejlődését, gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzésére kerül sor.

Az alapítvány egyik alapítója, Wittmann Róbert így nyilatkozott:

„Az ember életében eljön az idő, amikor úgy érzi, vissza kell adjon valamit a közösségnek azokból a javakból, amelyeket az élettől kapott”.

Az I-COM Irodaellátás Kft. feltett szándéka, hogy a Victoria termékek népszerűségét felhasználva segítséget nyújtson sok-sok rászoruló gyermek testi-lelki egészségének visszaadásához.


Csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez!
Vásároljon tőlünk Victoria márkájú termékeket és támogasson egy fontos ügyet!

» Bővebben

Kedves Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az év végén megváltozik a rendelések fogadásának menete.
Az ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint változik:

» Bővebben

ÜNNEPI NYITVATARTÁS

Értesítjük Tisztelt Partnereinket, hogy cégünk ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

2021. december 13. hétfő 12 óraVidéki megrendelések fogadásának utolsó napja
2021. december 14. kedd 12 óraBudapesti megrendelések fogadásának utolsó napja
2021. december 23. csütörtökUtolsó kiszállítási nap
2021. december 24. – 2022. január 7.Zárva
2022. január 10. hétfőNyitás
» Bővebben

COVID 19 hatása a piaci árakra

Az elmúlt egy év során, sajnos olyan mértékű kedvezőtlen gazdasági események indultak el, amelyek a korábbi évek, piaci folyamatainak is jelentősen ellentmondanak, kiszámíthatatlanná váltak és szélsőséges mértékű drágulást eredményeznek.

A COVID-19 világjárvány vészhelyzeti intézkedései a mai napig országonként eltérőek, megnehezítve az áruk és emberek szabad mozgását.

Műanyagok árváltozása:

 • Jelentősen megdrágult a műanyag termékek előállításához szükséges műanyag granulátum ára.
 • A műanyagok ára közvetlen összefüggésben van a fosszilis energiahordozók árával, amely közismerten a kőolaj esetén rekord magas árszintet jelent napjainkban.
 • Az árnövekedés mellett a megnőtt kereslet is tovább rontotta a csomagolóanyag gyártók helyzetét.
 • A korlátolt gyártási kapacitás azonnali áremelkedéshez vezetett.

Papír alapanyag és papírtermékek árváltozása:

 • A hirtelen és jelentős, valamint folyamatos áremelkedés egyik oka, hogy az idei év nyarán az Európai Unióban életbe lépett a műanyag csomagolóanyagok visszaszorításának érdekében alkotott jogszabály, így a papír csomagolóanyagok iránti kereslet megtöbbszöröződött.
 • A papír gyártók így kapacitásuk kihasználásának érdekében versenyeznek a cellulóz alapanyagért, amely korábban nem látott magasságban van.
 • A papír és cellulóz alapanyagát jelentő fa ára az egész Európára jellemző megemelkedett építőipari igények miatt is emelkedik, amely a teljes feldolgozási láncban érezteti hatását.
 • Tovább növelte az árakat, hogy a jelentős mennyiségű Indonéziából származó papírok szállítása megszűnt, fokozva a hiányt.

Logisztikai, szállítmányozási költségek:

 • Az import termékek árában nyilvánvalóan megjelennek a szállítási költségek, amelyek például a tengeri konténer szállítás esetén egy év alatt 2.500 USD árról mára 18.000 USD árra emelkedtek (Kína-Hamburg viszonylatban), több mint az egy évvel ezelőtti szint négyszeresére.
 • Sajnos a belföldi szállítmányozás sem tud még a járványhelyzet előtti szinten teljesíteni, a szállítmányozó vállalkozások 2020. év első felében 20-30% forgalomcsökkenést szenvedtek el.
 • Tovább növeli a költségeket az üzemanyag történelmi – minden eddiginél magasabb – ára is.

Mit tesz ebben a helyzetben az I-COM?

Az I-COM Irodaellátás Kft. ebben a kialakult helyzetben is kiemelten szem előtt tartja, hogy az Önökkel folytatott eddigi kiváló együttműködését felelősségteljesen folytassa a jövőben is, ezért az árváltozások áthárítását, kizárólag abban a szükséges mértékben tesszük, amely a legkisebb terhet fogja jelenteni Önöknek.

» Bővebben
Kérjen ajánlatot e-mailben:
info@i-com.hu
Kérjen visszahívást telefonon:
» Töltse ki az űrlapot!
Kérjen ajánlatot telefonon:
+36 1 688-1843
Kövessen minket a LinkedIn-en:
» I-COM Irodaellátás Kft.
Kövessen minket a YouTube-on:
» I-COM Irodaellátás
Kövessen minket a Facebook-on:
» I-COM Irodaellátás Kft.