fbpx

Hírek

KAPASZKODÓ IRODASZEREK

Az I-COM Irodaellátás Kft. alapítása óta fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást. 2017 szeptemberében jótékonysági csomagokat hozott létre a szegény sorsú, bántalmazott gyermekek megsegítésére. A kezdeményezés az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásával jött létre, amely évente mintegy 1500 gyermeknek ad hitet és erőt, hogy teljesebb életet élhessenek. Sosem volt még ilyen könnyű segíteni, hiszen a jótékonysági akció keretében a Kapaszkodó Irodszerek változatlan áron vásárolhatók meg. Így az eladott papír, író- és irodszerek árából az I-COM Irodaellátás Kft. 5 és 50 Ft közötti összegű adománnyal támogatja a segélyszervezetet, ezzel segítve a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkózását.  

Bővebben »



DÉVAI GYERMEKOTTHON MEGSEGÍTÉSE

2016. novemberében a Dévai Gyermekotthon megsegítésére összegyűjtött adományok szállításában vállalt szerepet az I-COM Irodaellátás Kft.

A gyerekek és az otthon dolgozói nagyon örültek a felajánlott bútoroknak és eszközöknek.
 

Bővebben »



2017. ÉVI NAPTÁRKATALÓGUS

2017.évi Naptárkatalógusunk és Árlistánk már elérhető.

» Online lapozgatható katalógus (PDF)
» Árlista (PDF)

Bővebben »



BÍRÓ LÁSZLÓ EMLÉKKIÁLLÍTÁS

Bíró László, a golyóstoll feltalálójának emlékkiállítása tekinthető meg az Országos Széchényi Könyvtárban.

2015. október 24. – Bíró László halálának 30. évfordulója.
A milánói expó magyar pavilonjában heteken keresztül nyitva álló Bíró László emlékkiállítást most az Országos Széchényi Könyvtárban tekinthetik meg az érdeklődők 2016. február 6-ig.

Nevét és találmányait Dél-Amerikát leszámítva szinte alig ismerik a világon. Generációk nőttek-nőnek fel úgy, hogy nem is hallották Bíró László nevét. Világhíres feltalálónk, kinek hírneve a golyóstoll feltalálásához kötődik, olyan találmányokkal is gazdagította a világot, mint az automata sebességváltó, az  elektromágneses továbbító berendezés, vagy a klinikai termográf.


Egy eredeti ‘birome’,
Bíró és Meyne által Argentínában gyártott golyóstoll

» Bővebben a kiállításról

Bővebben »



I-COM SZAKMAI NAP 2015

Az I-COM Akadémia rendezvénysorozat keretében, november 11-én rendeztük meg 2015 évi Szakmai Napunkat.

Meghívott vendégeinknek lehetőségük nyílt megismerni számos nemzetközi irodaszermárka termékportfólióját, érdekességeit, a legújabb irodai trendeket, mely előadások keretében kiemelt figyelmet kaptak a zöld irodaszerek. Interaktív márkabemutató keretében vendégeink kipróbálhatták az ergonómiai újdonságokat. A résztvevők betekintést nyerhettek az irodaellátás történelmébe is, egészen a rendszerváltásig visszamenőleg.

Michelisz Norbert WTCC világbajnok és Zengő Zoltán a Zengő Motorsport alapítójának érdekes és szórakoztató előadása koronázta meg a szakmai napot, amit dedikálás és közös fotózás követett.
 

Bővebben »



ICO KUPA 2015 – KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG

Az ICO Kupa 2011-ben, az ICO fennállásának 60. évfordulója alkalmából indult útjára hagyományteremtő szándékkal. 2011. után harmadízben került idén ősszel megrendezésre a Budakalászi Sportcsarnokban az író- és irodaszer forgalmazók csapatai számára meghirdetett kispályás futballkupa.

Az egész napos sportszerű és magas színvonalú mérkőzéssorozatot az I-COM csapata az előkelő második hellyel zárta. A papír és írószer szektorban egyedülálló esemény dobogón végzett csapatainak Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya gratulált.
 

Bővebben »



AZ I-COM „IRODAELLÁTÁS 2015” CÍMMEL KÉSZÍTETT ÁTFOGÓ ELEMZÉST A PIACRÓL

A papír- és irodaszer piac működéséről, az elmúlt 25 év változásairól készített átfogó elemzést az I-COM. A magán és állami szektor kiszolgálásában is meghatározó társaság tanulmánya részletesen beszámol a vállalati- és kiskereskedelmi piac sajátosságairól, az igények és a kínálat változásairól.

» Az „Irodaellátás 2015” PDF formátumban letölthető itt.

Bővebben »



15 ÉVES LETT AZ I-COM IRODAELLÁTÁS KFT!

Idén elérkezett az a csodás pillanat, amikor is elmondhatjuk: 15 éves lett az I-COM Irodaellátás Kft!

Az elmúlt 15 év alatt sokat fejlődtünk, sokat tanultunk, és még több tapasztalatot szereztünk. Kitartásunk a magyar KKV szektorban is példamutató, hiszen oly kevés a 100%-ban magyar tulajdonú, 15 éves szakmai tapasztalattal bíró vállalkozások száma.

A 15. évforduló alkalmából a hétvégén egy feledhetetlen napot töltött együtt az I-COM kollektívája.

Csodás idő, élménydús programok egy szuper csapattal…
 

Bővebben »



I-COM ADATVÉDELMI KONFERENCIA

2015. március 5-én került sor az I-COM Akadémia rendezvénysorozatának részeként Adatvédelmi Konferenciánk megrendezésére.

Meghívott vendégeink átfogó képet kaphattak az adatvédelem, az adatkezelés és az iratmegsemmisítés fontosságáról, összefüggéseiről , törvényi hátteréről, az irodai iratmegsemmisítési technológiák fejlődéséről, az iratmegsemmisítés magyarországi és európai tapasztalatairól, valamint új ötleteket, lehetséges új megoldásokat kínáltunk, hogy a vendégeink által képviselt cégek és intézmények adatvédelmi hatékonyságát komoly értékekkel támogathassuk.

Adatvédelmi Konferenciánk helyszínének a látványos Groupama Arénát választottuk, ahol a program keretén belül vendégeink Stadion-túrán vettek részt és betekinthettek a Stadion „kulisszái mögé”.


Bővebben »



I-COM SZAKMAI NAP

November 26-án rendeztük meg 2014 évi szakmai napunkat.

A résztvevőknek lehetőségük nyílt mélyebben megismerni számos nemzetközi papír – és irodaszermárka történetét, termékportfólióját és interaktív termékbemutatók keretében kipróbálhatták az irodai újdonságokat is.

Meglepetésvendégünk, Besenyei Péter műrepülő világbajnok lebilincselő előadása koronázta meg a napot, amit dedikálás és közös fotózás követett.
 

Bővebben »



Kérjen ajánlatot e-mailben:
info@i-com.hu
Kérjen visszahívást telefonon:
» Töltse ki az űrlapot!
Kérjen ajánlatot telefonon:
+36 1 688-1843
Kövessen minket a LinkedIn-en:
» I-COM Irodaellátás Kft.
Kövessen minket a YouTube-on:
» I-COM Irodaellátás
Kövessen minket a Facebook-on:
» I-COM Irodaellátás Kft.