fbpx

Hírek

2017. ÉVI NAPTÁRKATALÓGUS

2017.évi Naptárkatalógusunk és Árlistánk már elérhető. » Online lapozgatható katalógus (PDF) » Árlista (PDF)

Bővebben »BÍRÓ LÁSZLÓ EMLÉKKIÁLLÍTÁS

Bíró László, a golyóstoll feltalálójának emlékkiállítása tekinthető meg az Országos Széchényi Könyvtárban.

2015. október 24. – Bíró László halálának 30. évfordulója.
A milánói expó magyar pavilonjában heteken keresztül nyitva álló Bíró László emlékkiállítást most az Országos Széchényi Könyvtárban tekinthetik meg az érdeklődők 2016. február 6-ig.

Nevét és találmányait Dél-Amerikát leszámítva szinte alig ismerik a világon. Generációk nőttek-nőnek fel úgy, hogy nem is hallották Bíró László nevét. Világhíres feltalálónk, kinek hírneve a golyóstoll feltalálásához kötődik, olyan találmányokkal is gazdagította a világot, mint az automata sebességváltó, az  elektromágneses továbbító berendezés, vagy a klinikai termográf.


Egy eredeti ‘birome’,
Bíró és Meyne által Argentínában gyártott golyóstoll

» Bővebben a kiállításról

Bővebben »I-COM SZAKMAI NAP 2015

Az I-COM Akadémia rendezvénysorozat keretében, november 11-én rendeztük meg 2015 évi Szakmai Napunkat.

Meghívott vendégeinknek lehetőségük nyílt megismerni számos nemzetközi irodaszermárka termékportfólióját, érdekességeit, a legújabb irodai trendeket, mely előadások keretében kiemelt figyelmet kaptak a zöld irodaszerek. Interaktív márkabemutató keretében vendégeink kipróbálhatták az ergonómiai újdonságokat. A résztvevők betekintést nyerhettek az irodaellátás történelmébe is, egészen a rendszerváltásig visszamenőleg.

Michelisz Norbert WTCC világbajnok és Zengő Zoltán a Zengő Motorsport alapítójának érdekes és szórakoztató előadása koronázta meg a szakmai napot, amit dedikálás és közös fotózás követett.
 

Bővebben »ICO KUPA 2015 – KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG

Az ICO Kupa 2011-ben, az ICO fennállásának 60. évfordulója alkalmából indult útjára hagyományteremtő szándékkal. 2011. után harmadízben került idén ősszel megrendezésre a Budakalászi Sportcsarnokban az író- és irodaszer forgalmazók csapatai számára meghirdetett kispályás futballkupa.

Az egész napos sportszerű és magas színvonalú mérkőzéssorozatot az I-COM csapata az előkelő második hellyel zárta. A papír és írószer szektorban egyedülálló esemény dobogón végzett csapatainak Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya gratulált.
 

Bővebben »AZ I-COM “IRODAELLÁTÁS 2015” CÍMMEL KÉSZÍTETT ÁTFOGÓ ELEMZÉST A PIACRÓL

A papír- és irodaszer piac működéséről, az elmúlt 25 év változásairól készített átfogó elemzést az I-COM. A magán és állami szektor kiszolgálásában is meghatározó társaság tanulmánya részletesen beszámol a vállalati- és kiskereskedelmi piac sajátosságairól, az igények és a kínálat változásairól.

» Az “Irodaellátás 2015” PDF formátumban letölthető itt.

Bővebben »15 ÉVES LETT AZ I-COM IRODAELLÁTÁS KFT!

Idén elérkezett az a csodás pillanat, amikor is elmondhatjuk: 15 éves lett az I-COM Irodaellátás Kft!

Az elmúlt 15 év alatt sokat fejlődtünk, sokat tanultunk, és még több tapasztalatot szereztünk. Kitartásunk a magyar KKV szektorban is példamutató, hiszen oly kevés a 100%-ban magyar tulajdonú, 15 éves szakmai tapasztalattal bíró vállalkozások száma.

A 15. évforduló alkalmából a hétvégén egy feledhetetlen napot töltött együtt az I-COM kollektívája.

Csodás idő, élménydús programok egy szuper csapattal…
 

Bővebben »I-COM ADATVÉDELMI KONFERENCIA

2015. március 5-én került sor az I-COM Akadémia rendezvénysorozatának részeként Adatvédelmi Konferenciánk megrendezésére.

Meghívott vendégeink átfogó képet kaphattak az adatvédelem, az adatkezelés és az iratmegsemmisítés fontosságáról, összefüggéseiről , törvényi hátteréről, az irodai iratmegsemmisítési technológiák fejlődéséről, az iratmegsemmisítés magyarországi és európai tapasztalatairól, valamint új ötleteket, lehetséges új megoldásokat kínáltunk, hogy a vendégeink által képviselt cégek és intézmények adatvédelmi hatékonyságát komoly értékekkel támogathassuk.

Adatvédelmi Konferenciánk helyszínének a látványos Groupama Arénát választottuk, ahol a program keretén belül vendégeink Stadion-túrán vettek részt és betekinthettek a Stadion “kulisszái mögé”.


Bővebben »I-COM SZAKMAI NAP

November 26-án rendeztük meg 2014 évi szakmai napunkat.

A résztvevőknek lehetőségük nyílt mélyebben megismerni számos nemzetközi papír – és irodaszermárka történetét, termékportfólióját és interaktív termékbemutatók keretében kipróbálhatták az irodai újdonságokat is.

Meglepetésvendégünk, Besenyei Péter műrepülő világbajnok lebilincselő előadása koronázta meg a napot, amit dedikálás és közös fotózás követett.
 

Bővebben »TELEFONKÖZPONTOK AZ I-COM-TÓL

Szolgáltatásaink széles köre új elemmel bővült: Telefonközpontok, beüzemeléssel, karbantartással.

  • régi, elavult, feleslegesen nagy telefonrendszerek leszerelése és egy  modernebb, új vagy használt központtal való kiváltása
  • új és régi telefonközpontok beszerzése, telepítése, javítása, programozása, karbantartása
  • új és használt rendszertelefonok beszerzése, beszerelése
  • meglévő alközpontok bővítése
  • vezetékes hálózat javítása, új mellékek kiépítése, bekötése
  • számítógépes hálózatok ( strukturált kábelezés ) kiépítése
  • szolgáltatói szerződések áttekintése, tanácsadás

Tapasztalatunk szerint, számos cég és intézmény az évekkel ezelőtt megkötött szolgáltatói szerződések miatt jóval többet fizet ki telefonközpont bérleti, karbantartási és ezzel összefüggő költségekre, mint ami valóban reális lenne.

Kérje szakértő segítségünket a költség-optimalizáláshoz!

A számlák, a telefonálási szokások és az alközpont átvizsgálása után akár 30-50% megtakarítás érhető el.

További infomációkért, illetve árajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük keresse munkatársainkat az alábbi telefonszámon:  06 1 688 1843
Érdeklődését e-mailen is szívesen fogadjuk:  info@i-com.hu

Bővebben »A LEGNAGYOBB MÁLTAI SPORTNAPOT TARTOTTÁK GYŐRBEN

Május 22-én sorrendben a 17. Máltai Sportnapot tartották Győrben. Az ETO Parkban rendezett eseményen fogyatékkal élő versenyzők álltak rajthoz különböző versenyszámokban, a kísérőkkel és az önkéntes segítőkkel csaknem ezer résztvevővel. A sportnap eseményeit sajtótájékoztatón ismertették.

Az ország egyik legnagyobb fogyatékos sportversenyét szervezte meg május 22-én Győrben a Máltai Szeretetszolgálat. Az idén 17. alkalommal megrendezett versenynek külön hangsúlyt ad a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fennállásának 25. évfordulója, erre az alkalomra az ország egész területéről eljöttek a fogyatékkal élő embereket gondozó intézmények és az őket segítő civil szervezetek. Kerekesszékes, értelmi fogyatékkal élő és halmozottan sérült emberek álltak rajthoz különféle versenyszámokban, a legfiatalabb versenyző tízéves volt, a legidősebb pedig már 70 is elmúlt.

Az I-COM Kft. és beszállító partnerei látták el a rendezvényt a szükséges papír, író- és irodaszerekkel.
 

Bővebben »Kérjen ajánlatot e-mailben:
info@i-com.hu
Kérjen visszahívást telefonon:
» Töltse ki az űrlapot!
Kérjen ajánlatot telefonon:
+36 1 688-1843
Kövessen minket a LinkedIn-en:
» I-COM Irodaellátás Kft.
Kövessen minket a YouTube-on:
» I-COM Irodaellátás
Kövessen minket a Facebook-on:
» I-COM Irodaellátás Kft.