fbpx

Hírek

TELEFONKÖZPONTOK AZ I-COM-TÓL

Szolgáltatásaink széles köre új elemmel bővült: Telefonközpontok, beüzemeléssel, karbantartással.

  • régi, elavult, feleslegesen nagy telefonrendszerek leszerelése és egy  modernebb, új vagy használt központtal való kiváltása
  • új és régi telefonközpontok beszerzése, telepítése, javítása, programozása, karbantartása
  • új és használt rendszertelefonok beszerzése, beszerelése
  • meglévő alközpontok bővítése
  • vezetékes hálózat javítása, új mellékek kiépítése, bekötése
  • számítógépes hálózatok ( strukturált kábelezés ) kiépítése
  • szolgáltatói szerződések áttekintése, tanácsadás
Tapasztalatunk szerint, számos cég és intézmény az évekkel ezelőtt megkötött szolgáltatói szerződések miatt jóval többet fizet ki telefonközpont bérleti, karbantartási és ezzel összefüggő költségekre, mint ami valóban reális lenne. Kérje szakértő segítségünket a költség-optimalizáláshoz! A számlák, a telefonálási szokások és az alközpont átvizsgálása után akár 30-50% megtakarítás érhető el. További infomációkért, illetve árajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük keresse munkatársainkat az alábbi telefonszámon:  06 1 688 1843 Érdeklődését e-mailen is szívesen fogadjuk:  info@i-com.hu

Bővebben »



A LEGNAGYOBB MÁLTAI SPORTNAPOT TARTOTTÁK GYŐRBEN

Május 22-én sorrendben a 17. Máltai Sportnapot tartották Győrben. Az ETO Parkban rendezett eseményen fogyatékkal élő versenyzők álltak rajthoz különböző versenyszámokban, a kísérőkkel és az önkéntes segítőkkel csaknem ezer résztvevővel. A sportnap eseményeit sajtótájékoztatón ismertették.

Az ország egyik legnagyobb fogyatékos sportversenyét szervezte meg május 22-én Győrben a Máltai Szeretetszolgálat. Az idén 17. alkalommal megrendezett versenynek külön hangsúlyt ad a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fennállásának 25. évfordulója, erre az alkalomra az ország egész területéről eljöttek a fogyatékkal élő embereket gondozó intézmények és az őket segítő civil szervezetek. Kerekesszékes, értelmi fogyatékkal élő és halmozottan sérült emberek álltak rajthoz különféle versenyszámokban, a legfiatalabb versenyző tízéves volt, a legidősebb pedig már 70 is elmúlt.

Az I-COM Kft. és beszállító partnerei látták el a rendezvényt a szükséges papír, író- és irodaszerekkel.
 

Bővebben »



SEGÍTSEN ÖN IS ADÓJA 1%-ÁVAL!

A „VICTORIA A GYERMEKEKÉRT” Egészségvédelmi Alapítvány célja:

„A köz érdekében álló, gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése.”

A VICTORIA papír, író- és irodaszerek, valamint számítástechnikai kellékanyagok megvásárlásával Ön hozzájárul a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Alapítvány célkitűzésének magvalósításához.

Az I-COM Kft összes munkatársa nevében ezúton is tisztelettel megköszönjük, hogy VICTORIA termékek vásárlásával Ön is hozzájárul az Alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához!

Bővebben »



IRODASZERELEM A FACEBOOKON

Tartsatok velünk ebben a nagy Szerelemben, mely sok-sok érdekességet tartogat számotokra!

A csajos és irodai világ találkozásában sok hasznos tippet találhattok, mellyel vidámabbá és könnyebbé tehetitek az (irodai) mindennapokat!


A facbook oldalunkon meghirdetett „Együtt a család” játékunk nyereményjátéka lezárult!

A nyerteseket írásban értesítjük.

A játék nyertese: Juhász Krisztina

A játékban résztvevők közül kisorsolt nyerteseink: Gyurkó Karina, Németh Margit

Gratulálunk nyerteseinknek!


A facbook oldalunkon meghirdetett Michelisz Norbi játékunk nyereményjátéka lezárult!

A nyertest írásban értesítjük.

Játékunk nyertese: Marianna Pásztor

Gratulálunk!


Elindult az IrodaSzerelem oldalunk a Facebookon, mely itt érhető el. Látogasson el és like-oljon minket, hogy nyomon tudja követni híreinket, promóciónkat.


A Facebook oldalunkon meghirdetett IrodaSzépeI játékunk lezárult, a nyeremények sorsolása megtörtént!

A nyerteseket írásban értesítjük.

A legtöbb szavazatot kapott kép feltöltője: Miklós Anita

Újrasorsolás eredménye az át nem vett nyereményekért: Sárosi Éva, Petra Cser

A szavazók közül kisorsolt nyerteseink: Szegedi Ildikó, Németh Lászlóné (nem jelentkezett a nyereményért), Határ Sándor (nem jelentkezett a nyereményért)

Gratulálunk nyerteseinknek!


A facbook oldalunkon meghirdetett Bulvár Kvízjátékunk első nyeremény sorsolása megtörtént!

A nyerteseket írásban értesítjük.

Nyerteseink: Garai Mariann, Baksa Gyöngyi, Fehér Magdus, Szalainé Bezzeg Mónika

Gratulálunk nyerteseinknek!

Bővebben »



PARTNER PROGRAM – IRODASZER BESZERZÉS, KÖLTSÉG KONTROLL, MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG MELLETT

A Közéleti Gazdasági Krónika 2011 decemberi számában olvashatják a Partner Programunkról szóló cikkünket.

A cikket a képre kattintva megtekintheti:

Közéleti Gazdasági Krónika 2011 december

forrás: www.kronika.matav.hu

Bővebben »



ZÖLDEBB JÖVŐT ÍGÉRNEK A KÖRNYEZETBARÁT IRODASZEREK

Tudatos választással az irodák is csatlakozhatnak a zöldebb jövő megvalósításához. Környezetbarát irodaszerekkel tovább csökkenthető a nehezen bomló termékek felhasználása.

» Index.hu-n megjelent cikket ide kattintva elolvashatja.

Hazai siker

Dagadhatunk a büszkeségtől; magyar vállalkozást díjaztak Európában új, egyedi technológiával készített, zöld irodaszerek fejlesztéséért. Mamutcégek világmárkáit utasította a háta mögé az ICO Zrt. Green Planet termékcsaládja, mely a német Bioplastics Magazin és European Plastics News választása értelmében bekerült a Bioawards 2010 Termékdíj öt döntőse közé. Az indoklás szerint egyedi, hogy a cég a piacon már elterjedt lebomló műanyagból készült tollak mellé, egy teljes irodaszer termékcsaládot álmodott a korszerű alapanyagból.

Találhatunk a választékban fűző- és lyukasztógépet, írószertartót, celluxtépőt, gemkapocstartót, levélbontót és ügyféltollat is ? melyek mindegyike a környezetbarát, növényi eredetű, biológailag lebombó alapanyagból készül.

Lebomló műanyag?!

A bioműanyag használhatóságát tekintve azonos hagyományos társához, előállításában a szénhidrogén alapú műanyagot termesztett növények – pl. burgonya vagy gabonafélék – keményítőjéből kivont polimerek váltják fel. A korszerű alapanyagból készült termékek zöld erénye, hogy elhasználódása után, a természetbe visszakerülve biológiai úton lebomlanak.
Ehhez a lebomláshoz elengedhetetlenek bizonyos körülmények, pl. komposztáló vagy egy kommunális szeméttelep, ahol magas páratartalom és hőmérséklet mellett, baktériumok közreműködésével viszonylag hamar, 6-12 héten belül lezajlik a folyamat.

Aggodalomra azonban semmi ok, hétköznapi használat közben a lebomlási folyamat nem indul meg, a bioműanyag alapanyagú termékek, jó minőségű, tartós árucikkek.

Szép, új világ

Munkában töltött óráink száma életünk közel harmadát teszi ki, épp ezért nem mindegy, milyen környezetet építünk irodáinkban. Az I-COM Kft. az irodaszerforgalmazás újraértelmezésével, a technikai környezetünk tudatos felhasználásával élhető világot jövendöl. A manapság sokszor előrángatott és zászlóra tűzött fenntartható fejlődés olyan hétköznapi dolgokban valósítható meg, mint a közvetlen életterünk tudatos alakítása. A környezetbarát termékek az I-COM jóvoltából alacsonyabb áron szerezhetők be, minőségében pedig minden követelményükben megfelelnek a mindennapi használhatóság feltételinek. Termékválasztékukban több mint kétezer olyan irodaszer szerepel, amely környezetbarát termékjellel, vagy minősítéssel rendelkezik.

<h3Zöld jelzések</h3

  • Használj kevesebb papírt; iktasd ki a felesleges nyomtatások számát!
  • Jegyzetpapírnak használj újrahasznosított termékeket!
  • Munkahelyeden vezesd be a szelektív hulladékgyűjtést; vagy kezd az alapoknál: válogasd külön a papír és a műanyag szemetet!
  • Kapcsold ki a számítógépeket, mielőtt haza indulsz, ne fogyassza feleslegesen az áramot!
  • Rendelj bioműanyag irodaszereket!

Bővebben »



ÁTÍRTÁK A PAPÍRFORMÁT

Logisztikai Hiradó 2009. decemberi számában megjelent cikk az I-COM Kft-ről.

„Az ár nem minden, és megfelelően rugalmas szolgáltatásokkal egy magyar kisvállalkozás is meg tudja szorongatni akár a nemzetközi háttérrel rendelkező konkurenciát is – ez lehet a tanulsága a történetnek, amely az I-COM Kft. számára 2009-ben meghozta a Logisztikai Kiválósági Díjat.”

A teljes cikk letölthető PDF formátumban a képre kattintva:

Logisztikai Hiradó 2009. december

Bővebben »



SIKERTÖRTÉNET A GAZDASÁGI VÁLSÁG IDEJÉN

A Közéleti Gazdasági Krónika 2010 augusztusi számában olvashatják Szabó Zsolt ügyvzető igazgatóval készült interjút.

A „Sikertörténet a gazdasági válság idején” címmel megjelent cikket a képre kattintva letöltheti.

Sikertörténet a gazdasági válság idején

forrás: www.kronika.matav.hu

Bővebben »



KIVÁLÓSÁGOKAT DÍJAZOTT A MAGYAR LOGISZTIKAI ÉS A BESZERZÉSI SZAKMA

A Logisztikai Kiválóság Díj 2009 nyertese az I-COM Kft.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság éves kongresszusán, Balatonalmádiban adták át november 12-én az ellátási lánc menedzsment szakma legmagasabb idei elismeréseit.

A Logisztikai Kiválóság Díjat ebben az évben először kapta kisvállalkozás: az I-COM Kft. integrált ellátási lánc megoldását bemutató pályázatával multinacionális nagyvállalatokat is megelőzött az értékeléskor.

Bővebben »



Kérjen ajánlatot e-mailben:
info@i-com.hu
Kérjen visszahívást telefonon:
» Töltse ki az űrlapot!
Kérjen ajánlatot telefonon:
+36 1 688-1843
Kövessen minket a LinkedIn-en:
» I-COM Irodaellátás Kft.
Kövessen minket a YouTube-on:
» I-COM Irodaellátás
Kövessen minket a Facebook-on:
» I-COM Irodaellátás Kft.