fbpx

Hírek

Együtt sportolni jó

A viszontagságos időjárás és a pandémia okozta nehézségek sem akadályozták meg a lelkes sportolni vágyókat abban, hogy kihasználják a tavaszi szünetet és megmozgassák fáradt végtagjaikat!

A Közös Sport Egyesület egy különleges kalandozásra hívta az érdeklődőket a Népszigeten. A résztvevők okostelefonjaik segítségével, egy applikáción keresztül tudták megtenni a több, mint 4 km-es távot.A túrát egyedül, családosan, sétálva, futva vagy akár kerékpárral is lehetett teljesíteni. A regisztrált résztvevők pedig a felejthetetlen élményen túl ajándékokkal is gazdagodtak!

Nagyon örömmel támogattuk ezt a kezdeményezést, melynek segítségével lehetőség nyílt együtt mozogni és felhívni a figyelmet arra, hogy az egészséges életmód megvalósítása nem lehetetlen!

S bár a rendezvény véget ért, a mozgás iránti lelkesedés velünk marad a továbbiakban is. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk egy hasonló program keretében, addig is mindenkinek további jó sportolást és jó egészséget kívánunk!

Bővebben »



Igazolták, hogy a koronavírus és H1N1 influenzavírus 99,9 százalékát kiszűri a Fellowes AeraMax Pro légtisztító

Szeretnék még többet megtudni a termékekről!

Szeretnék még többet megtudni a termékekről!

Szeretnék még többet megtudni a termékekről!

Szeretnék még többet megtudni a termékekről!

Bővebben »



Tájékoztató

Bővebben »



Bővült az autós flottánk

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. Saját flottánk idén egy új családtaggal bővült, amivel már találkozhatnak is az utakon! A sofőrünknek biztonságos vezetést, Önöknek pedig a mihamarabbi viszontlátást kívánjuk!

Bővebben »



Raktárfejlesztés

Nagy öröm számunkra, hogy a 2021-es év egy raktárfejlesztési projekttel indult, melynek eredményeképp új eszközökkel bővült a raktárunk. Bízunk benne, hogy ez az előrelépés hozzájárul ahhoz, hogy még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni a felmerülő igényeket.

 

I-COM raktárI-COM raktárI-COM raktár

Bővebben »



Együtt a Zöld Irodáért

Az I-COM Irodaellátás Kft. immár több, mint két évtizede meghatározó szereplője az irodaellátás piacának.

Vállalkozásunk 20 éven át tartó sikerének titka a maximális rugalmasság, az együttműködés és a versenyképesség volt. Manapság viszont a legnagyobb kihívás és küldetés egyben, hogy logisztikai és portfólió szempontjából is minél inkább környezetbarát szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Jelenleg több, mint 1500 általunk forgalmazott árucikk tartozik a „zöld” kategóriába, és ez a szám folyamatosan növekszik. A szándékunk egyértelműen az, hogy a fenntartható fejlődés és a Föld jövőjének megóvása miatt hozzájáruljunk a Zöld Irodák minél szélesebb körben való elterjedéséhez. Ezért értékesítőink első sorban a hazai gyártású irodaszereket ajánlják ügyfeleink figyelmébe, így nem csak támogatjuk a hazai gyártókat és segítjük a hazai munkahelyek megőrzését, hanem kisebb ökológiai lábnyomot is hagyunk magunk után.

 

Mindig örülünk, amikor együttműködünk, mert együtt működünk.

 

Bővebben »



Tájékoztató a zavartalan működésről

Kedves Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk továbbra is zavartalanul végzi Partnereink kiszolgálását. Mindaddig, amíg külső körülmény vagy Hatósági rendelet nem kényszerít bennünket drasztikus lépésekre, a körülményekhez való alkalmazkodás mellett a normál működést tartjuk fent!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy azok az intézmények, vállalkozások, akik jelenleg is aktívan helyt állnak és szolgáltatnak, részükre elérhető –és biztosított legyen az ellátásunk.

Annak érdekében, hogy minimalizáljuk a fertőzésnek való kitettséget az alábbi intézkedéseket tettük meg:

  • Telephelyünkön és a raktárainkban is naponta többször takarítunk,
  • Raktárosaink és áruszállító munkatársaink védőfelszerelésben és kihelyezett fertőtlenítő eszközökkel dolgoznak,
  • Korlátozzuk a nagy létszámú egy helyiségben tartózkodást, és a személyes kapcsolattartást partnereinkkel.
  • A szállítandó termékeket az ingatlan bejárati ajtajában vagy portán adjuk át, a szállítók nem mehetnek be az irodákba.

Kérjük, hogy mindennemű kérdést vagy napi ügyintézést elektronikus úton (e-mail), vagy telefonon végezzenek ügyfélszolgálatunkkal és munkatársainkkal!

A kiszállítás ütemezésével és bizonyos termékek átmeneti beszerzési nehézségeivel kapcsolatban megértésüket és türelmüket kérjük!

 

Bízunk a további sikeres együttműködésben, és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Szabó Zsolt és Szabó Norbert

I-COM Irodaellátás Kft. vezetősége

Bővebben »



XEROX PARTNERTALÁLKOZÓ 2019

Az idei Partnertalálkozó helyszínéül a Thália Színházat választottuk, ahol kedves vendégeink egy vidám előadást – a Bolha a fülbe c. darabot tekinthették meg.

 

Bővebben »



Ismét szuper családi nap volt a 8. KÖZIG Foci Kupán

Sem az időjárással, sem a hangulattal, de a mezőny nagyságával és a csapatok felkészültségével sem volt baj a május 11.-én megrendezett 8. KÖZIG Foci Kupa és Családi Napon.

Az ünnepélyes megnyitón a fővédnököket képviselő Dr. Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára – egyben a minisztériumi „válogatott” játékosa – köszöntötte a két tornán résztvevő több mint fél száz csapatot, és mint tapasztalt focista az edzések és az edzettség fontosságára, valamint a sport összetartó és közösségformáló erejére hívta fel a figyelmet.

Nyolc pályán kiélezett küzdelem folyt a továbbjutás kiharcolásáért, végül a Pénzügyminisztérium és a Magyar Államkincstár játékosai mérhették össze az erejüket a döntőben, előbbiek 2:0-ra nyertek és ezzel a focikupa történetében először vehették át az aranyérmeket és a támogatók ajándékait, nem utolsó sorban a KÖZIG Foci Kupa első helyezettjét illető díszes serleget. A bronzmérkőzésen is csak a győztes csapat rúgta a gólokat, ugyanis a Központi Statisztikai Hivatal gárdája 4:0 arányú győzelmet – szakmai zsargonnal élve – könyvelhetett el az alulmaradó NAV focistáival szemben.

Az I-COM Irodaellátás Kft. ismét együttműködő partnerként vett részt a focikupán. A kisebbeknek gyermeksátorral rengeteg színezővel és a hozzávaló eszközökkel készültünk, a nagyobbak kipróbálhatták ügyességüket a babzsák dobáló játékunkban, ahol sok ajándékot sikerült szétosztanunk a lelkes próbálkozók között.

Bővebben »



XEROX PARTNER DÍJ 2018

Ismét nagy öröm számunkra, hogy elmondhatjuk: 2018-ban az I-COM Irodaellátás Kft. kapta a „Legnagyobb DSE commody forgalom” díját.

Bővebben »



Kérjen ajánlatot e-mailben:
info@i-com.hu
Kérjen visszahívást telefonon:
» Töltse ki az űrlapot!
Kérjen ajánlatot telefonon:
+36 1 688-1843
Kövessen minket a LinkedIn-en:
» I-COM Irodaellátás Kft.
Kövessen minket a YouTube-on:
» I-COM Irodaellátás
Kövessen minket a Facebook-on:
» I-COM Irodaellátás Kft.